top of page

Myslíme na Vaši bezpečnost



Musíme a hlavně chceme skloubit dvě věci:

1) Váš zákaznický zážitek

2) Vaši bezpečnost vzhledem k probíhající pandemii


Váš zákaznický zážitek byl, je a vždy bude naší hlavní prioritou. Děláme vše pro to, abyste se v našich restauracích cítili co nejlépe a abyste se k nám rádi vraceli. I v normálních dobách to samozřejmě není úplně jednoduchý úkol...přeci jen je gastronomie jedno z mále odvětví, kde se "vyrábí" a spotřebovává produkt během krátkého času na jednom místě. Takže prostor na chyby je veliký. Ale my se vždy snažíme o to, abyste si to v našich restauracích vždy užili na 100%.


Probíhající pandemie Coronaviru spolu s různými omezeními a nařízeními nám situaci samozřejmě neulehčuje. Nicméně nebudeme si stěžovat...postižení jsou všichni a každý se s tím musí vyrovnat jak nejlépe dovede. My věříme, že Vám stále může i přes omezenou provozní dobu nabídnout odpočinek a zábavu, která Vám snad dovolí na chvíli zapomenout na současnou patálii. Aby to bylo možné, zavedli jsme řadu postupů, které mají zajistit Vaši bezpečnost a zároveň bezpečnost našeho týmu:

1) Nosíme roušky

2) Myjeme si a desinfikujeme ruce

3) Desinfikujeme stoly a nábytek před každým usazením nových zákazníků

4) Pravidelně a dostatečně větráme prostory

5) A respektujeme nařízení státu a odborníků


Přejeme nám všem, aby tahle nepříjemná doba brzy pominula a my se na Vás mohli každý den těšit bez omezení. Do té doby ale vězte, že myslíme na Vaši bezpečnost.


Za tým Hospodska,

Jiří Panuška

18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page